Yogareis naar Peru

Yoga aan de voet van de hoge Andes, meditatie in een oude Inca-tempel, een bezoek aan de mysterieuze Machu Picchu en logeren in de prachtige regenbooghuisjes van Niños del Arco Iris. Al het mooie van Peru ineen. Daar nemen yogaleraren Marjan Overgaag en Marjon van den Biggelaar je mee naartoe. Vertrek is 16 april 2020.

Uniek aan deze reis

  • Elke dag bij zonsopgang is er een yoga- en meditatiesessie in de prachtige Cúpula. Yogaleraren zijn Marjon van den Biggelaar (volgde Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte) en Marjan Overgaag (volgde klassieke yogaopleiding Himalaya Traditie).
  • Daarnaast zijn er yoga- en meditatiesessies op andere bijzondere locaties in de Heilige Vallei.
  • Reisgids is de Nederlands-Spaanssprekende gids Octavio. Hij neemt ons mee naar bekende en minder bekende, maar altijd bijzondere plekken in de Heilige Vallei. Hij vertelt over deze plekken, over de prachtige cultuur en over zijn Indiaanse roots. Dichter bij Peru kun je niet komen.
  • Verblijf in de comfortabele regenbooghuisjes op het project Niños del Arco Iris. Daar wordt ook lekker en gezond voor ons gekookt. Op deze bijna paradijselijke plek, waar helder water uit de bergen stroomt en geurende kruiden uit de Andes groeien, krijgen kansarme kinderen zorg en onderwijs. En het mooie is dat je met deze reis bijdraagt aan het project.
  • We hebben een mooi programma voor de groep, maar vooral geldt: vrijheid, blijheid! Het staat je vrij om al dan niet deel te nemen en in overleg kan er met de planning geschoven worden.

De kosten voor deze deze reis zijn ongeveer 1900 euro, inclusief binnenlandse vlucht naar Cusco en terug, het verblijf in Las Casitas Niños del Arco Iris, bezoek aan Machu Picchu, alle transporten en de begeleiding van onze gids Octavio Puma. Niet inbegrepen is de internationale vliegreis. Een uitgebreide beschrijving met praktische info is online te lezen. Vragen? Bel of mail Marjon (06-14198984, mapj65@xs4all.nl) of Marjan (06- 26134378, overgaag@box.nl).


LasCasitas01