Koop een mooi boek

Ook met de aanschaf van boeken ondersteunt u Kuychi. Zoals het prachtige boek Mamita van Inez van Oord. Of het inspirerende Liefdesroep van Hannah Cuppen.

MamitaJournalist Inez van Oord en fotograaf Mirjam Bleeker gingen dertig dagen naar Mamita Helena. Naar Niños del Arco Iris.  Hun vrienden, designer Pieke Bergmans en kunstenares Jet Bergmans gingen met hen mee. De volledige opbrengst van deze uitgave gaat naar de kinderen, naar de scholen, naar de artsen van Niños del Arco Iris. Zo geeft u ook iets terug aan het leven. U kunt het boek bestellen via Kuychi (stuur een mail naar info@kuychi.org).

Liefdesroep van Hannah Cuppen

In Liefdesroep vertelt Hannah hoe zij geraakt wordt door haar ontmoeting met Helena van Engelen. Zij volgde de roep van haar hart en zette haar droom in de wereld door een thuis te bieden aan de verlaten kinderen van Peru. Door het zien van dit voorbeeld werd Hannah zich bewust van de achterliggende principes die werkzaam zijn als mensen de sprong van angst naar liefde maken en gehoor geven aan de roep van hun hart: liefdesroep.
Het boek kost € 16,99 en is te koop in de boekhandel. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar stichting Kuychi.

Liefdesroep_bewerktLezend doneren! Hoe mooi is dat….