Logeren op het project

Hotel Las Casitas del Arco Iris ligt in het park van Fundacion Niños del Arco Iris. De acht casitas en drie tweepersoonskamers in het hotel liggen in een schitterende tuin met veel bloemen en kolibri’s. Omringd door de hoge Andes kunt u het project van dichtbij meemaken.

Slapend doneren

Terwijl u vakantie viert op het project, draagt u bij aan een betere toekomst voor de kansarme kinderen in Urubamba en omgeving: 100% van de winst van uw verblijf in Las Casitas gaat rechtstreeks naar het project. U doneert als het ware slapend!

Rechtstreeks boeken

Wilt u een casita of kamer boeken, kijk op de website van Las Casitas, inclusief de prijzen en beschikbaarheid. .


LasCasitas02


Individueel op reis

Las Casitas ligt op 60 minuten afstand van Cusco, dichtbij de belangrijke Inca-ruïnes en op slechts 15 minuten afstand van het treinstation Ollantaytambo. Vanuit hier vertrekt de trein naar Machu Picchu. Het hotelteam helpt graag om uw reis te organiseren. We kennen het land, de streek, de bezienswaardigheden en mogelijkheden op ons duimpje. We hebben eigen chauffeurs en gidsen, die kunnen bijstaan met advies en helpen als dat nodig is. Het e-mailadres is lascasitasdelarcoiris@gmail.com.

LasCasitas01