‘Duizendmaal dank voor uw steun'

10/12/2020

Founding mother Helena van Engelen: “Kerstmis 2020. In deze chaotische bizarre tijd van Covid en wereldwijde onrust krijgen wij allen een les die, als we willen kijken, ons meer bewustzijn brengt en ons doet teruggaan naar onze innerlijke waarden. Dit afgelopen jaar konden we ervaren wat introspectie voor ons kan betekenen doordat de harde ruis van de buitenwereld stil werd en we leerden dat niet alles materie en buitenkant is wat de klok slaat. Velen stonden op en protesteerden tegen de pijnen en vooroordelen die ze te dragen hebben. Black lives matter, het grote vluchtelingenprobleem en afkalvende democratieën. Zo zijn er allerlei trieste voorbeelden. De grote verdeeldheid in onze samenleving neemt toe en het lijkt alsof er twee kampen tegenover elkaar staan, die elkaar geen duimbreed toe willen geven. Verdeeldheid en chaos heersen.”
“Het goede nieuws is dat we kansen krijgen! Onze introspectie leert ons dat we met alles wat leeft en is verbonden zijn. Dat wijzelf in micro met verandering kunnen beginnen zodat het in macro gedragen kan worden.”


Liefdevolle aandacht
“Het feest van de Vrede nadert, we tuigen onze boom op en laten alle lichtjes stralen. Hoe mooi, als we ook ons innerlijke licht laten stralen voor hen die ons nodig hebben en veelal geen luide stem hebben om gehoord te worden. Dankbaar, zijn wij, stichting Kuychi, dat u de stem van onze Peruaanse kinderen luid en duidelijk hoort. Dat u er voor hen bent met uw steunen liefdevolle aandacht.”
“Het was een zwaar jaar voor onze Peruaanse bergkinderen en hun families. Er was honger en er was nood want Covid sloeg heel hard toe in Perú. Maar u was er voor hen! Onze kinderen en wij zeggen als uit één mond....MIL GRACIAS! Duizendmaal dank voor uw donaties en steun in dit afgelopen jaar.”

“Wij wensen u vanuit ons hart een vredig kerstfeest toe. Een vrede die u en de mensen om u heen mag blijven inspireren op weg naar een betere toekomst voor Moeder Aarde en al haar kinderen, groot en klein.”

AMOR * RESPETO * CONFIANZA

Was getekend,
Helena