Koop Hannah's boek en doneer een voedselmand

17/11/2020

Omdat ze jarig was, startte auteur Hannah Cuppen een ludieke verjaardagsactie: van elk verkocht boek ‘Liefdesroep! doneert Hannah het volledige aankoopbedrag aan Kuychi voor voedselmanden voor de allerarmste families in de Andes. “Ik voel de noodzaak om iets te betekenen in deze coronatijd van overleven. Mijn wens is dat we leren samen zorg te dragen voor de wereld en de mensen om ons heen. Niet langer ik en jij, maar wij!”
Inmiddels zijn er al tientallen boeken verkocht en is de actie nu al geslaagd, maar Hannah gaat door tot eind van het jaar.

Vanuit liefde

Hannah: “Eén voedselmand kost € 30. Als je mijn boek koopt voor jezelf of cadeau geeft, zorg ik dat het hele bedrag (€20) naar deze actie van de voedselmanden gaat en daarmee bij de allerarmsten terecht komt. Je helpt de mensen daar en door het boek te verspreiden draag je bij aan een groter bewustzijn van co-creëren vanuit liefde, want daar gaat mijnboek Liefdesroep over.” Doe mee en bestel het boek. En als je dat wilt, signeert Hannah het boek of zet er een persoonlijke boodschap in.

Hannah Cuppen