Agenda Kuychi Nederland

Overal in Nederland worden tal van activiteiten en evenementen georganiseerd om geld in te zamelen voor kansarme kinderen in Peru. Zodat ze onderwijs krijgen en medische zorg.
Wat staat er de komende tijd op de agenda? Een overzicht:
8/11/2019
  -  

Benefietavond met Douwe Bob

Op vrijdagavond 8 november organiseren Op Hodenpijl & Post-Kogeko een benefietconcert voor ons project in Peru. Niemand minder dan Douwe Bob staat op de bühne. Voor meer info en reserveringen kijk op de website van Op Hodenpijl.

15/11/2019
  -  

Georganiseerde groepsreis naar Peru

Reis mee naar Peru!

Bezoek ons prachtige centrum Niños del Arco Iris en logeer in een van de regenbooghuisjes. Een onvergetelijke ervaring in de onmetelijk mooie Andes. Tijdens de reis ervaren we de fascinerende Inca-cultuur en maken we kennis met de kleurrijke bevolking.
De eerstvolgende reis is van vrijdag 15 november tot en met maandag 25 november en wordt begeleid door Annemarie Lips en Mirjam Cappon.
Nieuwsgierig? Bekijk hier een voorbeeld van het reisprogramma.  
Voor meer informatie en vragen kun je bellen met
Annemarie (06-51613986)
Mirjam       (06-50555650).

16/4/2020
  -  
26/4/2020

Yoga- en meditatiereis naar Peru

Yoga aan de voet van de hoge Andes, meditatie in een oude Inca-tempel, een bezoek aan de mysterieuze Machu Picchu en logeren in de prachtige regenbooghuisjes van Niños del Arco Iris. Al het mooie van Peru ineen. Daar nemen yogaleraren Marjan Overgaag en Marjon van den Biggelaar je mee naartoe. Vertrek is 16 april 2020. Alle info en een uitgebreide reisbeschrijving staat online.